Stres, nespavost, úzkosti? Objevte sílu Ashwagandhy: pro klid těla i duše

Přátelé,
s radostí vám představujeme novinku v našem e-shopu, která je synonymem pro duševní zdraví a pohodu - ASHWAGANDHA PRÁŠEK. Tento zázračný prášek je výjimečný nejen svými účinky na zdraví, ale zejména obsahem účinných látek – withanolidů. Obsahuje jich až 7 %, nejvíce na trhu.

Ashwagandha (Withania somnifera) je výjimečná rostlina, známá také jako „indický ženšen“. Již více než tisíciletí je stálicí ajurvédy a její pozitivní účinky na psychickou pohodu jsou podloženy několika klinickými studiemi. Patří mezi nejúčinnější přírodní adaptogeny. Jsou to látky, které mají schopnost pomáhat tělu a mysli přizpůsobit se stresovým podmínkám.


Ashwagandha je tedy ideální volbou pro každého, kdo hledá jednoduché a přirozené způsoby, jak lépe zvládnout stres, zmírnit únavu, nespavost a zlepšit celkovou odolnost organizmu.
O ashwagandhe je také známo, že dokáže přímo regulovat hladiny stresových hormonů – zejména kortizolu. Díky tomu dokáže být vaší spolehlivou oporou i v náročných situacích či obdobích, které by jinak byly pro vás „peklem“...
Výhody prášku ashwagandha oproti kapslím jsou nesporné – jednodušší dávkování a rychlejší absorpce. Navíc 100g balení zajistí, že budete mít zásobu na dlouhé měsíce. A to vše za cenu, která je extra výhodná.

Proč právě naše Ashwagandha?


Maximální účinnost: Naše Ashwagandha obsahuje až 7 % withanolidů, díky nimž vám zajistí maximální účinek a rychlejší výsledky.

Přírodní a čistá forma: Naše Ashwagandha je v podobě prášku, což znamená, že získáte 100% přírodní produkt bez zbytečných přidaných látek.

Vysoká kvalita za skvělou cenu: Nabízíme vám standardizovaný extrakt ve farmaceutické kvalitě za cenu, která vás příjemně překvapí. Je až 3x výhodnější než u konkurence.

Velké balení: S naším balením 100g získáte zásobu na několik měsíců.

Ashwagandha prasek ke zmírnění stresu a uzkosti, Herbatica

Zdroj foto: vlastní archiv



Jak vám Ashwagandha pomůže?


• Sníží stres, úzkost a deprese
• Zlepší kvalitu spánku
• Zvýší energii a vitalitu
• Podpoří imunitní systém
• Zlepší paměť a soustředění
• Podpoří sexuální zdraví

Nechte se inspirovat silou přírody a dopřejte si Ashwagandhu z naší nabídky – pro vaši psychickou pohodu a pocit well-beingu. Objednejte si ještě dnes a začněte cestu k lepšímu já.

Objednávejte, dokud jsou čerstvé zásoby na skladě.

 

##PRODUCT-WIDGETS-32514##


Článek si pro vás připravila 

 

foto Gabi Herbatica

Gabriela Volfová

Člen týmu Herbatica, který přináší přírodní produkty na trh od roku 2015.

Milovnice přírody a vědomého života, která věří, že zázraky se dějí... každý den.
Ve většině našich článků vycházíme z odborných studií nebo vědeckých prací.

Kontakt: gabriela@herbatica.sk


ikona herbatica FB
ikona herbatica IGikona herbatica YT


Nenašli jste, co jste hledali? Nebo si potřebujete doplnit další informace?
Těch tu máme hodně - zkuste do vyhledávacího okna zadat slovo jako například. „ migréna, hemeroidy, bradavice, ekzém, bolesti páteře“ nebo nakoukněte do našeho BLOGU.
 

Líbil se vám náš článek? Sdílejte ho, uděláte nám radost :)

/* JH CSS */ /* JH CSS */